Motorkář skončil v nemocnici, řidič na střeše

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Krádež nafty, opilého šoféra bez řidičáku, dopravní nehody a také další podvod přes internet. Tentokrát naletěl mladík ze Šumperka, který přišel o pořádný balík peněz.

Tažení auta na laně skončilo takto. Řidiči se naštěstí nic nestalo. Foto: pčr

Audina skončila v kolejišti 

HANUŠOVICE – Ke kuriózní nehodě došlo v pátek 26. dubna v Hanušovicích. Řidička Land Roveru táhla na laně vůz značky Audi, když jehož řidič omylem zamkl za jízdy volant. Auto se pak stalo neovladatelné, přetrhlo tažné lano a vjelo na koleje, kde se převrátilo na střechu. Nikomu se při nehodě nic nestalo.

Investování dopadlo fiaskem 

OKRES – O pořádný balík peněz přišel mladý muž ze Šumperska, kterého zlákala investice do kryptoměn. Investiční poradce – ve skutečnosti podvodník – přiměl investora poslat na cizí účet zhruba 130 tisíc korun. Když chtěl mladík zhodnocené peníze vybrat, ostrouhal. Zpátky nedostal ani korunu a poradce se s ním přestal bavit. Policie případ řeší kvůli spáchání trestného činu podvod.

Opilý řidič neměl ani řidičák 

ZÁBŘEH – Hned dvou prohřešků se dopustil osmadvacetiletý mladík, kterého na začátku týdne zastavila policejní hlídka v Zábřehu. Při lustraci řidiče policisté zjistili, že nemá řidičský průkaz, o který přišel kvůli svým předchozím přestupkům. Navíc nadýchal více než dvě promile alkoholu. Hříšníkovi teď hrozí až tři roky vězení.

Náklaďák zůstal bez nafty 

MOHELNICE – Nemilé překvapení čekalo v úterý 30. dubna ráno na řidiče náklaďáku, které si svůj vůz zaparkoval nedaleko Mohelnice. Přes noc mu zloděj vyvrtal do nádrže díry a z auta odčerpal 600 litrů nafty. Její krádeží a poškozením auta způsobil škodu za 24 tisíc korun.

Motorkář narazil do svodidel 

KOUTY NAD DESNOU – K vážné nehodě motorkáře došlo ve středu 1. května na silnici mezi Kouty nad Desnou a Filipovicemi. Třicetiletý motorkář tam ve vysoké rychlosti narazil do svodidel. Zraněného jezdce přepravil do fakultní nemocnice v Olomouci vrtulník záchranné služby.

Horská služba zachraňovala krvácejícího turistu

JESENÍKY – Velmi náročný zásah má za sebou Horská služba Jeseníky. Poslední dubnovou neděli zasahovala v Divokém dole u turisty, který se zranil a způsobil si silně krvácející ránu. Protože kvůli silnému větru nemohl k nešťastníkovi slanit lékař z vrtulníku, museli ho záchranáři transportovat na nosítkách pěšky. Celý text ZDE.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava